Uw skischoen-specialist

100% pasvorm

Wij bieden 2 testvarianten aan, waarbij gecontroleerd wordt, of er drukpunten in uw schoen zitten - hetzij bij een skischoen of een vrijetijdsschoen:

 • keyboard_arrow_rightBoot Fitting - voor elke voet de juiste schoen

  Drukt uw skischoen ergens? Geen probleem - wij helpen met garantie!

  Foot Print Medic is een computergestuurd voetmeetsysteem dat ons in staat stelt om voor elke voet de juiste schoen te vinden. Aan de prestatie- en gezondheidsbewuste koper kan door middel van speciale analysegegevens over zijn voeten en door een vergelijking van deze gegevens met de Foot Print Medic-schoenmodule zijn speciale schoenmodel worden aangeboden. Orthopedisch verkeerde standen worden door het systeem herkend en er worden oplossingen voorgesteld.

  Wat is Foot Print Medic precies?

  Foot Print Medic is een softwareprogramma voor het foto-optisch opnemen van voeten met behulp van een scanner (of een digitale videocamera), waarbij de voet staande op een glazen plaat van onderaf wordt vastgelegd. 

  Foot Print Medic registreert de door de scanner opgenomen voeten en berekent aan de hand van de opgenomen voet automatisch alle gegevens die nodig zijn voor bijvoorbeeld de aanschaf van schoenen zoals lengte, breedte en voetvorm etc. Deze worden op een beeldscherm gevisualiseerd en vergeleken met de in Foot Print Medic opgeslagen gegevens van verschillende schoenfabrikanten en modellen. Zo vindt Foot Print Medic in een mum van tijd voor elke voet automatisch de juiste schoen.

  Welk voordeel heeft het gebruik van Foot Print Medic voor u?

  • Computergestuurde nauwkeurigheid van de pasvorm van de schoenen
  • Individueel advies
  • Tijdwinst bij het kiezen van schoenen
  • Onmiddellijk merkbare en persoonlijke service
 • keyboard_arrow_rightVacuum Fit - 100% pasvorm-garantie

  De eerste skischoen, die zich 100% aanpast! De VACUUM FIT-technologie maakt voor het eerst een volledige anatomische aanpassing van de gehele schoen in een tot nu toe ongeëvenaarde kwaliteit mogelijk. Basis daarvoor is het VACU-PLAST-materiaal. De eenvoudige en voor de klant comfortabele aanpassing gebeurt in ca. 20 minuten en biedt een hoge procesbetrouwbaarheid. 

  Er worden veel eisen aan een skischoen gesteld:

  • Enerzijds moet de schoen de voet nauw omsluiten en zo een goede krachtoverbrenging mogelijk maken.
  • Anderzijds moet hij zó comfortabel zijn dat men bij temperaturen onder het vriespunt meerdere uren kan skiën.
  • Bij het daaropvolgende après-ski mag de skischoen het plezier ook niet bederven...

  Wij zijn exclusief dealer van VACUUM FIT Bootfitting met 100% pasvormgarantie - voor uw aangename wintervakantie in Jerzens! Kom naar onze ski- en schoenverhuur in het Pitztal direct bij het dalstation en ontdek het zelf!

  Onze bootfitting-experts staan voor u klaar en helpen u graag bij de keuze van en bij problemen met de skischoenen.